iphone verkopen aan Sobby


Uw Macbook verkopen
Vul het serienummer van uw Macbook in om snel een acuraat bod te krijgen.
Alleen Macs vanaf 2013
Serienummer :
Selecteer opslag capaciteit
Is de MAC volledig werkend?
Voeding/adapter
Status Accu bij normaal gebruik
Cosmetisch
Opmerkingen
CONTACT GEGEVENS
Voornaam
Email adres
Herhaal email adres
Anti Spammers vraagje: 3 Plus 2 = ?
Alleen Macs vanaf 2013

Je Macbook AIR of Macbook PRO verkopen aan Sobby

Sobby maakt het verkopen van uw MAC gemakkelijk en vooral veilig. Of u nu uw oude macbook (vanaf 2012) of een recenter model macbook wilt verkopen Sobby geeft u een mooi bedrag. Zolang de Macbook werkend is, wordt geleverd met de originele lader en niet te beschadigd is zal Sobby deze graag van u overnemen. Wij zorgen ervoor dat deze helemaal vrij is van persoonsgegevens door de schijven te formateren en de OS opnieuw te instaleren. Als laatste zullen wij de MAC grondig reinigen en wordt deze doorverkocht waarna de macbook tevreden zal functioneren voor zijn nieuwe eigenaar.

Je Macbook upgraden bij Sobby.

U wilt uw oude Macbook verkopen omdat u een nieuwer sneller model wilt? Wellicht heeft u al een nieuwe Macbook en bent u opzoek naar een ander speeltje van Apple? Bekijk dan zeker is wat onze shop te bieden heeft. Bij elke verkoop van een Apple product aan Sobby krijgt u niet alleen geld maar ook nog een couponcode die u kan gebruiken in onze winkel. Bij verkoop van een MAC krijgt u er zelfs 2. Één couponcode ter waarde van 50€ voor als u opzoek bent naar een nieuwere betere macbook en één couponcode ter waarde van €20 te grbuiken voor een iPad, iPhone of iWhatch. Gaat u zelf geen gebruik maken van onze couponcodes maak er dan iemand in uw familiekring of kennisenkring blij mee. Slim kopen en verkopen van uw Apple producten doet u bij Sobby.

Je Macbook verkopen in 5 minuten!

Met de calculator heeft u binnen 1 minuut uw Macbook gevonden en ziet u direct wel bedrag u krijgt. Na de waarde berekenen voor uw Macbook kunt u direct overgaan tot de verkoop. Wij vragen u enkele persoonsgegevens nodig om de aankoop af te ronden zoals uw naam, adres en bankrekening nummer. Uw Macbook langsbrenden en cash uitbetaling behoort ook tot de mogelijkheden. Bij versturen van de Macbook wordt de zending verzekerd verstuurt tot een maximale waarde van 5000,- Zodra de Macbook binnen is wordt alles even getest en als de Macbook prima werkt en compleet is wordt u binnen 1 werkdag uitbetaald. Betalen wij onverhoopt niet binnen 1 werkdag uit dan krijgt u €15 extra uitgekeerd. Verkopen via Sobby is snel, veilig maar vooral gemakkelijk! We garanderen de beste service. Bij Sobby bent u geen nummer maar een klant. Het gezegde "klant is koning" maken wij graag waar!

Macbook AIR verkopen - Selecteer uw Macbook AIR

Macbook PRO verkopen - Selecteer uw Macbook PRO35000 Gadgets verder

Sobby heeft sinds onze start in Januari 2012 meer dan 35000 iPhones en iPads gekocht. Dank aan alle die dit mogelijk hebben gemaakt!


Lees reviews van anderen!

Twijfels? Lees dan de reviews van de mensen die u voorgingen op onze Facebook pagina. Echte mensen, echte reviews
Lees de reviews!

Sobby in de media

Apple tips heeft een leuk artikel geschreven over Sobby met een duidelijke uitleg over onze missie en werkwijze
Artikel: iPhone verkopen via Sobby!

Nieuwe iPad op het oog ?

Verkoop uw oude iPad net zo gemakkelijk

iPad verkopen.