iphone verkopen aan Sobby

iPad verkopen

Bereken gemakkelijk de waarde van uw iPad.

Welke iPad wilt u verkopen?

Een iPad verkopen aan Sobby

Wat een heerlijk product die iPads. Ze gaan vele jaren mee, een accu vervangen is bijna nooit nodig en ze zijn alles behalve gevoelig voor defecten. Wij zien per dag 100de iPhones en iPads voorbij komen vanuit Sobby en de shop maar defecte iPads of reparatie aanvragen voor iPads zien we eigenlijk zelden. (Tenzij iemand hem te hard heeft laten vallen) Het is een super veilig product en daarom betaald Sobby een super prijs voor uw iPad. Daar heeft u natuurlijk veel voordeel mee. En mocht u uw oude iPad verkopen omdat u opzoek bent naar het laatste of een wat nieuwer model dan is de couponcode van €20 euro extra helemaal een bonus. Een iPad verkopen via sobby is een slimme zet!

Je iPad upgraden bij Sobby.

U wilt uw oude iPad 2 inruilen voor een iPad AIR of misschien wel de PRO? (zijn wel groot hoor!) of u wilt wellicht kleiner en zoekt een MiNi? Misschien heeft u al een nieuwe iPad of bent u opzoek naar een ander Apple speeltje zoals een MAC, iPhone of misschien wel zo'n luxe iWhatch ? Upgrade dan via Sobby. In combinatie met de couponcode en onze lage prijzen is upgraden een plezier voor uw portemonnee. Heeft u al een nieuw speeltje gekocht? Dan kan u de coupon code van €20 euro altijd wegegeven aan een kennis of familie lid. Er is vast wel iemand die u er blij mee kunt maken. Hoe dan ook. Een iPad verkopen via Sobby is goed voor de portemonnee en de couponcode is een leuke extra voor u of een ander die u er blij mee wilt maken.

Uw iPad verkopen kost 5 minuten.

Onze calculator maakt het eenvoudig uit te rekenen voor welk bedrag u de iPad bij Sobby kan verkopen. Als nieuw, lichte gebruikers sporen of flink gebruikt wij bieden u een goed bedrag. Na het berekenen kan u ervoor kiezen om direct aan Sobby te verkopen. We vragen u kort een formulier in te vullen zodat we weten wie u bent en naar welk rekening nummer we uw geld kunnen overmaken. U kan natuurlijk ook langskomen en kiezen voor cash als u dat liever heeft. Mocht u liever verzenden dan krijgt u na de verkoop te hebben bevestigd een mailtje met alle instructies voor het verzenden van de iPad. Verzenden is veilig waar alle zendingen aangetekend en verzekerd dienen te gebeuren. Bij aankomst van uw iPad doen we deze even berekenen met de zelfde calculator als die u heeft gebruikt en als alles klopt wordt u binnen 1 werkdag uitbetaald. Het is snel, veilig maar vooral gemakkelijk! We garanderen de hoogste uitbetaling maar belangrijker de beste service. Bij Sobby bent u geen nummer maar een klant. Het gezegde "klant is koning" maken wij graag waar!

Zakelijk iPad verkopen voor bedrijven

Uw bedrijf is opzoek naar herstellen en behouden van maximale waarde voor noodlijdende inventaris? Of het nu gaat om onverkocht of geretourneerd, Sobby zal u helpen het verlies van uw Apple iPads te minimaliseren en te distribueren op verantwoorde wijze.

Sobby is gespecialiseerd in het overschot, einde van het leven, geretourneerd en verder inactief persoonlijke communicatie-apparatuur inventaris. Wij zullen u helpen om de grootste waarde te herstellen voor uw meest dringende inventaris uitdagingen, plus u helpen slimme zakelijke beslissingen te nemen die het verlies in de toekomst zullen minimaliseren. Aangezien Sobby zich alleen richt op Apple producten kunt u alleen bij ons terecht voor de verkoop van iPhones en iPads. Om zakelijk iPads te verkopen aan sobby neemt u contact op via telefoon of email. Vermeld in de email het aantal iPads de types en de gemiddelde staat van de iPads.

35000 Gadgets verder

Sobby heeft sinds onze start in Januari 2012 meer dan 35000 iPhones en iPads gekocht. Dank aan alle die dit mogelijk hebben gemaakt!


Lees reviews van anderen!

Twijfels? Lees dan de reviews van de mensen die u voorgingen op onze Facebook pagina. Echte mensen, echte reviews
Lees de reviews!

Sobby in de media

Apple tips heeft een leuk artikel geschreven over Sobby met een duidelijke uitleg over onze missie en werkwijze
Artikel: iPhone verkopen via Sobby!

Nieuwe iPad op het oog ?

Verkoop uw oude iPad net zo gemakkelijk

iPad verkopen.