iPad verkopen

iPad verkopen

Welke iPad wil je verkopen?


iPad verkopen. Hoe gaat dat?


Een iPad verkopen via Sobby is zo gebeurt. De verkoop van je iPad heb je binnen 5 minuten voor elkaar.

  1. 1 Selecteer je iPad boven uit de lijst en vul de calculator in
  2. 2 Na het bepalen van de waarde registreer je iPad verkoop via het online formulier.
  3. 2 Wij sturen je een mail met verzendlabels verzekerd tot 1000,-
  4. 3 Pak de iPad in volgens de instructies die je van ons krijgt in de mail en geef het pakje gratis af bij een PostNL punt.
  5. 4 Wij ontvangen je iPad meestal 1 werkdag later en de volgende dag storten we het berekende bedrag op je rekening. Easy peasy!

Kan ik alle soorten iPads verkopen?


Je kunt bij ons bijna alle modellen iPads verkopen. Echter de hele oude modellen die niet meer ondersteund worden met de nieuwste IOS updates meelopen kun je doorgaans niet aan ons verkopen. Staat jouw type iPad niet in bovenstaande lijst dan kopen wij deze niet meer in. Soms gebeurt het dat de allernieuwste iPad niet op onze lijst staat. Stuur dan een mail en we doen een bod terug waarna je de iPad alsnog kan verkopen.

Ik wil mijn iPad verkopen maar weet niet welk model ik heb


Om uit te vinden welk model iPad je heb ga je op de iPad naar "Instellingen > Algemeen > Info" In de bovenste 4 regels vindt u informatie over de iPad waaronder het Model.Sobby is een in Nederland gevestigd re-commerce winkel waar je sinds 2011 gemakkelijk iPhones en andere Apple producten kan verkopen voor vaste bedragen. Middels onze handige calculator bereken je de waarde van je iPhone waarna je deze gratis en verzekerd kan verzenden. Na ontvangst wordt binnen 1 werkdag het bedrag overgemaakt.


Buiten verkopen bestaat ook de mogelijkheid onze refurbished iPhones te kopen. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe (refurbished) iPhone of je huidige wilt verkopen. Bij Sobby kan je eerlijke bedragen verwachten en een goede service.

Winkel foto voorgevel Winkel foto buiten Winkel foto binnen
Hoe vul ik de calculator correct in

Recensies van de klanten die jouw voor zijn gegaan kun je vinden op Trustpilot, Google & Facebook. Als je onze naam googled krijg je ook wat onafhankelijke review sites en forum posts te zien over Sobby. Kortom, er is genoeg te vinden over ons en na 7 jaar kunnen we met trots zeggen dat het grote gros van de reviews alleen maar positief zijn.
Trustpilot recencies

Google Score 4,6

facebook recensies


Bel ons

Je kan ons bereiken op

+31(0)114-850745

Doordeweeks van 12:00 tot 16:00

Mail ons

Neem contact met ons op

Verkoop:
verkoop@sobby.nl

Algemeen:
algemeen@sobby.nl

Doordeweeks binnen enkele uren tot maximaal 1 dag een antwoord terug

Winkel adres & openingstijden

Bezoek onze winkel

Gentsestraat 48
4561EK
Hulst, Zeeland.


Openingstijden:

wo-vr van 10:00 tot 17:00
za-zo van 13:00 tot 17:00

Hoofdpagina