iPhone verkopen

Wie zijn wij ?Sobby is in 2011 bedacht na de realisatie dat de verkoop van smartphones veel makkelijker moet kunnen dan in die tijd mogelijk was. We hebben het allemaal weleens gedaan. Je iPhone op één van de vele verkoop platforms adverteren en de biedingen zowel via de mail als telefonisch afwachten. Na verloop van tijd heb je waarschijnlijk een koper gevonden die uitgebreid even bij je thuis je iPhone of iPad komt testen. Het werkt, maar dat moet makkelijker kunnen!


1 jaar later...


Sobby.nl is gelanceerd en was de eerste (re)commerce shop in Nederland puur gericht op de inkoop van Apple producten. Onze missie was erg simpel. Een platform creëren waar mensen snel, gemakkelijk, veilig en voor een goede prijs een iPhone of iPad kunnen verkopen. De producten worden vervolgens met garantie doorverkocht aan consumenten die een goed alternatief zoeken voor nieuw. Gezien de hoge prijs van nieuwe Apple producten bleek deze formule al snel een groot succes!


6 jaar en 60.000 iPhones later


De formule blijft succesvol en Sobby is nu één van de grotere (re)commerce bedrijven gericht op Apple producten. Vele zijn ons gevolgd en er zijn meerdere bedrijven waaronder ook buitenlandse bedrijven actief in Nederland waar u gemakkelijk uw Apple producten kan verkopen. Concurrentie is een gezond gegeven vinden wijzelf. Helaas is het op sommige vlakken moeilijk concurreren zonder onze klanten voor te liegen.

De bedragen die op enkele sites worden geboden zijn soms erg hoog. Uit de reviews blijkt echter dat bij vele bedrijven het beloofde bedrag zelden wordt uitbetaald. Ons advies? Google de bedrijven en baseer je besluit niet puur op de review site waar het bedrijf zelf mee adverteert. Let er ook op of je product naar het buitenland wordt verzonden. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om deze terug te krijgen.

Wij zijn nog altijd van mening dat onze bedragen nog steeds de hoogste zijn van alle aanbieders. Over het algemeen krijg je uitbetaald wat je zelf heb berekend via onze calculator. Doen wij wel een prijsvermindering doorvoeren omdat er bijvoorbeeld een meningsverschil ontstaat over de uiterlijke staat dan heb je altijd de optie gratis de iPhone of iPad terug te ontvangen. Onze service is dan ook geheel kosteloos en volledig transparant. Zowel het verzenden en eventueel retourneren is gratis en wellicht net zo belangrijk, ook zeer snel!


Ons verkoop proces

Gemak dient de mens! De website en het verkoop proces is zo in elkaar gezet dat het werkelijk nog geen 5 minuten duurt om je iPhone of iPad te verkopen. Je verzendt gratis de iPhone of iPad door gebruik te maken van onze voorgefrankeerde verzekerde verzendlabels en na ontvangst heb je binnen 1 werkdag het geld op je rekening. Simpel en snel.


Onze klanten vertrouwen ons


We begrijpen natuurlijk al te goed dat onze klanten een hoop vertrouwen in ons moeten hebben wanneer zij producten van hoge waarde aan ons opsturen en we nemen deze verantwoordelijkheid dan ook heel serieus. We zijn dan ook zeer trots op de fijne ervaringen die wij met onze klanten hebben. De reviews spreken dan ook voor zich. Wij hebben gekozen om alle reviews via Facebook te laten lopen aangezien dit zeer transparant is en gemakkelijk te onderscheiden van eventuele nep reviews.


We nodigen je dan ook uit om op onze Trustpilot of Facebook pagina een kijkje te nemen en zelf de positieve en negatieve reviews te lezen van de mensen die je zijn voorgegaan.


Hier zijn nog wat goede redenen waarom u met goed vertrouwen voor Sobby kan kiezen.


Alle zendingen zijn verzekerd tot 500,-

Versturen is geheel gratis en kost je niets.

Wij gebruiken geen riskante antwoord nummers in tegenstelling tot vele mobiele inkopers.

Wij hebben tot op heden nauwelijks slechte reviews mogen ontvangen. En dat houden we graag zo!

Snelheid. Je verstuurt, wij ontvangen, wij betalen. Dat alles binnen 1 werkdag.

Reeds 60000+ Apple producten gekocht en meer dan €6 miljoen uitbetaald aan onze klanten.

Terug


Bel ons

Je kan ons bereiken op

+31(0)114-850745

Doordeweeks van 12:00 tot 16:00

Mail ons

Neem contact met ons op

info@sobby.nl

Doordeweeks binnen enkele uren tot maximaal 1 dag een antwoord terug

Winkel adres & openingstijden

Bezoek onze winkel

Gentsestraat 48
4561EK
Hulst, Zeeland.


Openingstijden:

wo-vr van 12:00 tot 17:30
za-zo van 13:00 tot 17:00

Hoofdpagina