iphone verkopen aan Sobby

Veel gestelde vragen

 1. Wat voor prijs kan ik verwachten ?
  Wij werken met marges van 5-10% van de actuele marktwaarde. U kunt dus een eerlijke prijs verwachten voor uw goederen.
 2. Hoe snel is mijn product verkocht?
  Na het berekenen via onze calculator kunt u direct uw gadget verkopen. In het geval van veilingen krijgt u meestal binnen enkele uren al een bod waarna u direct kunt verkopen.
 3. Is mijn veiling pagina publiek?
  Veilingen zijn alleen voor laptops en game consoles. Na het aanmaken van een veiling krijgt u spoedig van ons een bod. Uw veiling is niet publiek en alleen Sobby zal op uw veiling bieden.
 4. Vergoeden jullie de verzendkosten ?
  Ja. Na de verkoop ontvangt u van ons een bevestigings mail met een download link naar onze verzendlabels. Alle verzendingen zijn aangetekend en verzekerd. Mocht uw zending om wat voor reden dan ook zoek raken in de post krijgt u gewoon uitbetaald.
 5. Waarom moeten verzendingen aangetekend verstuurd worden ?
  Zekerheid. Mocht uw pakketje om wat voor reden zoek raken is deze altijd verzekerd gelijk aan het verkoop bedrag en krijgt u alsnog uitbetaald. Als u een iPhone verkoopt met een waarde van 400 euro en er gaat wat mis dan weten wij zeker dat u erg blij bent dat het pakje verzekerd is verstuurd.
 6. Is er een limiet aan gadgets wat verkocht kan worden aan Sobby?
  Via de website mogen per week maximaal 50 iphones worden aangeboden door particulieren. Bedrijven die partijen iPhones of iPads willen verkopen vragen wij ons te mailen op bulk@sobby.nl
 7. Hoe werkt het verzenden van mijn goederen ?
  In het kort. U maakt uw pakketje klaar voor verzending door deze stevig te verpakken. U print vervolgens onze verzendlabels uit, plakt deze op uw pakje en biedt deze aan op een postkantoor bij u in de buurt. U krijgt dan van de postbank medewerker een bewijsje van de verzending mee. U dient deze goed te bewaren. Duidelijke instructies voor verzending krijgt u ook in de bevestigingsmail die u krijgt na verkoop van uw goederen.
 8. Wat kost het verzenden ?
  Niks. Wij betalen de verzendkosten. Verzend u u vanuit buitenland kunnen wij echter niet alle verzendkosten vergoeden.
 9. Hoe snel kan ik worden uitbetaald? ?
  Zodra u de verzending verstuurt is deze over het algemeen de volgende werkdag bij ons geleverd. Wij doen dan binnen 1 werkdag de betaling aan u overmaken.
 10. Waarom gebruiken jullie geen antwoord nummer ?
  Waarom wel? Onze concurenten maken veel gebruik van antwoordnummers maar uw zending is nooit verzekerd. Met andere woorden.. Als uw pakje zoek raakt in de post bent u uw iPhone, iPad, etc kwijt. De bedrijven die antwoord nummers gebruiken verschuilen zich achter de voorwaarden en u kan fluiten naar uw geld. Service staat bij ons voorop en alhoewel pakjes zelden veloren raken kan het afentoe voorkomen. Bij Sobby kunt u daarom alleen verzekerd versturen. Wij betalen deze kosten en voor u als klant bent u altijd verzekerd van uw geld.
 11. Sturen jullie pakketjes weleens terug ?
  In het geval dat de door u opgegeven beschrijving sterk afwijkt van de verzonden goederen dan sturen wij uw zending op onze kosten terug. In de regel gebeurt dit zelden. En als het gebeurt is er meestal duidelijk opzet in het spel. Het is uw verantwoordelijkheid correct en naar waarheid uw goederen te beschrijven alvorens deze aan ons te verkopen. Al betalen wij alle gemaakte verzendkosten zodat het onze klanten niks kost vragen wij u vriendelijk eerlijk uw objecten te beoordelen alvorens aan ons te verkopen. Al staat service en veiligheid bij ons op nr1 vinden wij het niet fijn als hier misbruik van wordt gemaakt. Stuurt u ons producten op waar een pincode of iCloud lock op staat die u niet meer weet dan wordt uw toestel aan u teruggestuurd echter dient u in dit geval dan zelf de verzendkosten te betalen.
 12. Wat kan ik doen met de couponcodes die jullie bieden ?
  Als u bij Sobby uw oude iDevice verkoopt krijgt u buiten geld ook een couponcode ter waarde van €20 die u kan gebruiken voor aankoop van een iPhone, iPad of Macbook in onze winkel. De couponcodes kunt u per verkocht product 1 malig gebruiken. Verkoopt u 2 producten aan Sobby dan krijgt u ook 2 couponcodes ter waarde van €20. De couponcodes zijn niet te combineren en gelden niet voor aanbiedingen onder de €100
Terug!

35000 Gadgets verderSobby heeft sinds onze start in Januari 2012 meer dan 35000 gadgets gekocht. Dank aan alle die dit mogelijk hebben gemaakt!

Meer dan 35000 iphone gekocht!

Lees reviews van anderen!Twijfels? Lees dan de reviews van de mensen die u voorgingen op onze Facebook pagina. Echte mensen, echte reviews


Lees de reviews!
Facebook reviews.

Verwijs uw vrienden doorVoor elke vriend die u heeft door gewezen en een gadget verkoopt aan sobby krijgt u € 10!

Begin vandaag!
Verdien geld met de verkoop van uw iPhone

Waarom Sobby ?Omdat u nergens anders meer krijgt voor uw iPhone of iPad! Simpel. En altijd binnen 1 werkdag uitbetaald!


Nog meer redenen..
Bij sobby krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw iPhone

Wist u dat?


Sobby de hoogste uitbetalingen van Nederland doet voor uw 2dehands iPhone of iPad ? Van alle mobiele inkopers in Nederland krijgt u bij Sobby veruit het hoogste bedrag.

Verder is Sobby een van de weinige die binnen 1 werkdag uitbetaalt. Wij adverteren er niet alleen mee. We doen het ook.

35000 mensen gingen u al voor. Waar wacht u nog op ?


Wist u dat 35000 mensen u al voor zijn gegaan?


iphone verkopen doet u makkelijk en in enkele minuten.

Binnen enkele minuten verkocht


Binnen 1 werkdag betalen we u uit!

Binnen 1 werkdag uitbetaalt


Al uw zendingen worden verzekerd verstuurd.

Alle zendingen verzekerd tot € 500,-


Wij gebruiken geen riskante antwoord nummers

Geen riskante antwoordnummers !