iphone verkopen aan Sobby

iPhone verkopen

Bereken direct hoeveel geld uw iPhone waard is.

Welke iPhone wilt u verkopen?

Nieuws: Uw iPhone 7 verkopen aan Sobby

Vanaf 1-10-2016 kunt u bij Sobby ook terecht voor de verkoop van uw iPhone 7. Zoekt u een goede prijs en een snelle afhandeling dan bent u bij Sobby aan het jusite adres. Wilt u alvast een voorproefje van de bedragen die we bieden voor uw iPhone 7 ?

Het verkopen van uw iPhone aan Sobby

Het verkopen van uw iPhone aan Sobby is gemakkelijk, veilig en in 5 minuten gebeurd. Wij kopen uw iPhone voor een eerlijk bedrag en garanderen uitbetaling binnen 1 werkdag. Bij Sobby kunt u erop vertrouwen dat dit gebeurt. Zo niet dan betalen we u gewoon 15 euro extra. Na ontvangst van uw iPhone wordt deze gereinigd getest en geclassificeerd. Bij het verkopen van uw iPhone is het belangrijk dat de iPhone helemaal is leeggemaakt zodat alle persoonsgegevens zijn verwijderd. Al vragen we onze klanten de iPhones naar fabriekinstellingen te zetten alvorens deze te versturen wordt dit nog weleens vergeten. In dit geval zal Sobby zorg dragen voor het leegmaken van uw iPhone zodat al uw persoonsgegevens definitief verwijderd zijn. Daarna sturen wij u een mail met de bevestiging van ontvangst en de uitbetaling. Dit gehele process duurt 1 werkdag. Dat noemen wij service. Dat noemen wij Sobby!

Upgrade je iPhone

Ben je opzoek naar een nieuwe iPhone, iPad , Macbook of misschien wel een Apple whatch? Je oude iPhone verkopen via Sobby is slim kopen. Niet alleen krijg je een een goede vergoeding voor je iPhone maar je krijgt ook een coupon code ter waarde van €20 welke je kan gebruiken voor je aankoop van je nieuwe Apple gadget in onze shop. In de shop vindt u een grote variatie aan iPhones en iPads en vaak ook macbooks en iWhatches voor geweldige prijzen. Gaat u de de couponcode niet gebruiken? Maak er dan een kennis of familielid blij mee!

Uw iPhone verkopen is zo gebeurd

Gebruik de calculator om uit te rekenen voor welk bedrag u bij Sobby uw iPhone kan verkopen. Of u nu een werkende, kapotte of een iPhone met defecten wilt verkopen wij bieden u een goed bedrag. Na de berekening kunt u direct overgaan tot de verkoop. U vult dan kort het verkoop formulier in waarna u van ons een mailtje krijgt met instructies voor het verzenden van uw iPhone. Alle zendingen gebeuren aangetekend en verzekerd. Wanneer uw iPhone bij ons aankomt wordt deze binnen 1 werkdag uitbetaald. Bij Sobby krijgt u niet alleen de beste prijs maar ook de beste service. Uw iPhone verkopen aan Sobby is snel, veilig en zeer gemakkelijk. Slim kopen en verkopen doe je bij Sobby.

Zakelijk Apple iPhone verkopen voor bedrijven

Uw bedrijf is opzoek naar herstellen en behouden van maximale waarde voor noodlijdende inventaris? Of het nu gaat om onverkocht of geretourneerd, Sobby zal u helpen het verlies van uw Apple iphones te minimaliseren en te distribueren op verantwoorde wijze.

Sobby is gespecialiseerd in het overschot, einde van het leven, geretourneerd en verder inactief persoonlijke communicatie-apparatuur inventaris. Wij zullen u helpen om de grootste waarde te herstellen voor uw meest dringende inventaris uitdagingen, plus u helpen slimme zakelijke beslissingen te nemen die het verlies in de toekomst zullen minimaliseren. Aangezien Sobby zich alleen richt op Apple producten kunt u alleen bij ons terecht voor de verkoop van iPhones en iPads. Om zakelijk iPhones te verkopen aan sobby neemt u contact op via telefoon of email. Vermeld in de email het aantal iPhones de types en de gemiddelde staat van de iPhones.

35000 Gadgets verder

Sobby heeft sinds onze start in Januari 2012 meer dan 35000 iPhones en iPads gekocht. Dank aan alle die dit mogelijk hebben gemaakt!


Lees reviews van anderen!

Twijfels? Lees dan de reviews van de mensen die u voorgingen op onze Facebook pagina. Echte mensen, echte reviews
Lees de reviews!

Sobby in de media

Apple tips heeft een leuk artikel geschreven over Sobby met een duidelijke uitleg over onze missie en werkwijze
Artikel: iPhone verkopen via Sobby!

Nieuwe iPad op het oog ?

Verkoop uw oude iPad net zo gemakkelijk

iPad verkopen.